Is Digital Development a Factor of University-Industry R&D Collaboration and Vice Versa? - Kuzior, Aleksandra
Cieľom článku je určiť a charakterizovať vzťahy a ich kauzalitu medzi indikátormi digitalizácie spoločenských vzťahov a úrovňou spolupráce výskumu a vývoja medzi univerzitami a priemyslom.