Ob ispoľzovanii sravniteľno-kuľturologičeskogo podchoda na zanjatijach po russkomu jazyku kak inostrannomu - Vazanova, Marina, 1976-
Používanie komparatívno-kultúrneho prístupu na hodinách ruštiny ako cudzieho jazyka.