Prístupy k rodinnej politike vo Francúzsku - Dudová, Iveta
Charakter francúzskej rodinnej politiky. Rodinná politika ako politika partnerstva. Úloha štátu v rodinnej politike. Rodinná vetva sociálneho zabezpečenia. Národná únia rodinných asociácií (L’Union nationale des associations familiales, UNAF). Systém rodinných dávok vo Francúzsku. Rezortná politika v prospech detí a rodiny v regiónoch Francúzska.