Mnohostranná úloha účtovnej a informačnej podpory v systéme finančného riadenia - Resler, Maryna
Význam účtovného a informačného systému finančného riadenia pri raste efektívnosti podnikania. Úloha informačnej podpory podniku pri prijímaní vedecky podložených manažérskych rozhodnutí. Účtovná a informačná podpora finančného manažmentu.