Prepojenie sveta startupov a vzdelávania - Matúšová, Silvia
Teoretický rámec startupov. Rozdiely medzi startupom a bežným začínajúcim podnikom. Analýza trhu okolia startupu. Ekosystém startupov. Životný cyklus startupu. Významné slovenské startupy.