Vplyv cirkulárnej ekonomiky na nakladanie s jadrovým odpadom - Vojtech, František
Využitie jadrového odpadu v cyklickom reťazci. Súčasný stav nakladania s jadrovým odpadom a možnosti jeho využitia ako druhotnej suroviny v Slovenskej republike.