Educational Activities with Focus on the Development of Digital Skills in Selected Enterprises - Matulčíková, Marta, 1964-
Cieľom výskumu bolo zistiť trvanie vzdelávacích aktivít v priemere v hodinách na zamestnanca, za rok v jednotlivých skupinách pre podporu administratívnych úkonov, rozvoj IKT zručností, zručností zberu dát, spracovania a analýzy dát a a zlepšenie výcviku. Bola použitá dotazníková metóda. Výsledky výpočtov naznačujú, že čas strávený digitálnym tréningom sa neodráža v zlepšení pracovných výsledkov ani v zmenách výkonnosti.