Pripravovaná novela zákona o štatutárnom audite (od 6/2024) - Pastierik, Vladimír
Národná rada Slovenskej republiky rokuje o pripravovanej novele zákona č.423/2015 Z. z. o štatutárnom audite v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 1. júna 2024. Tento článok poskytuje predbežné informácie z pripravovanej novely. V praxi je potrebné používať úplné znenie zákona po jeho schválení a uverejnení v Zbierke zákonov SR.