Konzervy dbajú na čerstvosť - Kapitán, Peter
Konzervované a sterilizované potraviny sú už dlho príjemným pomocníkom v kuchyni. Producenti konzervovaných a sterilizovaných potravín sa totiž zhodujú v tom, že kvalita a čerstvosť ich výrobkov je na prvom mieste. Na trhu dnes už spotrebiteľ nájde široké portfólio rôznych konzervovaných či sterilizovaných potravín, od ekonomických volieb až po prémiové značky. Vo vybraných obchodoch totiž nie je problém nájsť filety z tuniaka, kde si pri pohľade na cenovku zákazník povie, že ide o naozaj luxusný tovar.