Ochutené pivá vytláčajú klasiku - Kapitán, Peter
Ak by sa mala dospelá populácia rozhodnúť, ktorý nápoj spájaný s letom a letnými horúčavami je najpopulárnejší, na dlhé rozmýšľanie by to zrejme nebolo. Pivo má v našom regióne dlhú a silno zažitú tradíciu a len tak zo svojich pozícií neustúpi. O popularite tohto nápoja svedčí aj množstvo malých, lokálnych či dokonca domácich pivovarov, ktoré v posledných rokoch vznikali. A hoci trh ich počet v poslednom čase preriedil, regály obchodov a čísla prieskumných agentúr stále napovedajú, že pivo je neodmysliteľnou súčasťou životného štýlu na Slovensku.