Aj skladové vozíky si zaslúžia pravidelnú údržbu - Maťo, Vladimír
Okrem iných povinností je každý rok potrebné venovať sa aj stavu manipulačnej techniky. Úskaliam zimy a vysokej vlhkosti sú síce vystavené najmä exteriérové vozíky, no aj vo flotilách pod strechami hál je vždy namieste uistiť sa, že čo sa hýbať má, sa hýbe plynulo, a čo sa hýbať nemá, sa nehýbe vôbec. Pravidelná údržba a dôsledná starostlivosť o manipulačnú techniku totiž môžu jej životnosť výrazne predĺžiť. Napokon, zdravý vozík je nielen spoľahlivý, ale šetrí aj nemalé peniaze.