Ispoľzovanie STEM obrazovanija i osnov mašinnogo obučenija v učebnom processe - Serik, M.
Skúmanie stavu prípravy budúcich učiteľov informatiky vyšších vzdelávacích inštitúcií republiky Kazachstan a zavedenie STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) vzdelávania a základov strojového učenia do vzdelávacieho procesu. Prezentácia materiálov o vývoji špeciálnych kurzov a ich implementácia na vysokých školách v týchto dvoch oblastiach, prezentácia obsahu špeciálnych kurzov na zlepšenie vedomostí študentov a formovanie nových vedomostí a zručností. Realizácia prípravy budúcich učiteľov informatiky v smeroch STEM v rámci programu Erasmus+.