Omyly podnikateľov - Tichý, Miroslav
Základným predpisom v oblasti pracovného práva je Zákonník práce. Žiaľ, nejeden zo zamestnávateľov, najmä podnikateľov, ale i mnohí jeho vedúci zamestnanci si ustanovenia tejto právnej normy nevysvetľujú správne. Upozornenie na omyly, ktorých sa dopúšťajú zamestnávatelia pri ich realizácii v praxi.