Autonomous Learning in Religious Education in Slovakia - Kucharová, Jana, 1981-
Problematika autonómneho učenia v kontexte náboženskej výchovy. Definícia autonómneho učenia a jeho charakteristiky. Odôvodnenie používania autonómneho učenia v náboženskej výchove a prezentovanie autonómneho učenia, ako jednej z možných foriem získavania náboženských vedomostí, rozvíjania náboženských kompetencií a ich prepojenie s inými predmetmi, aj s každodenným životom.