The Formation of a Mechanism to Improve the Competitiveness of the Sugar Industry in the Republic of Kazakhstan - Yeginbayeva, Akzhan
Cieľom výskumu je vytvoriť metódy na zvýšenie úrovne konkurencieschopnosti produktov cukrovarníckeho priemyslu. Štúdia sa uskutočnila v rámci Kazašskej republiky, berúc do úvahy vlastnosti, ktoré charakterizujú rozvoj priemyslu v krajine. Za hlavnú metódu štúdie možno považovať modelovanie. Okrem toho stojí za zmienku analýza, historická metóda, indukcia a iné.