The Impact of the Covid-19 Outbreak on the Shangai Stock Exchange Composite Index - Soldo, Lana, 1983-
Skúmanie vplyvu prepuknutia Covidu-19 na čínsky akciový trh prostredníctvom rozboru výkonnosti Shanghai Stock Exchange Composite Indexu na začiatku pandémie. Skúmanie výkonnosti indexu Dow Jones Industrial Average (DJIA) a Indexu FTSE 100, aby sa zistilo, či bol katastrofálny vplyv Covidu-19 väčší pre čínsky akciový trh, alebo pre trhy v USA a vo Veľkej Británii.