Optimistic Framing Increases Responsible Investment of Investment Professionals - Daugaard, Dan
Je nepravdepodobné, že by sa kríza globálneho otepľovania zmiernila, kým svet bude naďalej spoločne financovať ťažbu a spaľovanie fosílnych palív. Na odvrátenie hroziacej klimatickej núdze je naliehavo potrebný odpredaj uhlíka.