Impact of Marital Status „Single“ on Behavior and Well-Being of an Employee or a Student - Gajdová, Denisa, 1977-
Správanie zamestnancov, ich postoje a záujem o prácu sú predmetom nespočetných štúdií a skúmaní. Mnohí sa na problematiku motivácie a stimulácie zamestnancov pozerajú z pohľadu pozície, vzdelania, veku či pohlavia. V rámci dostupných zistení však neexistujú poznatky o postavení zamestnancov, hoci už samotná skutočnosť, či zamestnanec žije sám alebo s niekým iným, predpokladá odlišné správanie. Cieľom tohto príspevku bolo zistiť, či má status „slobodný“ vplyv na správanie, výkon a pracovnú spokojnosť zamestnanca.