Innovative Synergy: Successful Cooperation of Enterprises in the Hotel Industry - Gáll, Jozef, 1991-
Hotelový priemysel sa neustále mení a vyvíja a jedným z kľúčových faktorov úspechu v tejto súťaži je schopnosť inovovať a spolupracovať. Inovatívna synergia je proces, v ktorom dva alebo viaceré podniky spolupracujú na vytváraní hodnoty, ktorú by sami nedosiahli. V hotelierstve môže byť týmto spojením členstvo v profesijných asociáciách alebo hotelových sieťach. Zhodnotenie spolupráce firiem v hotelierstve, identifikácia výhod/nevýhod spolupráce a efekty synergie firiem v kontexte hotelierstva.