Výrobcovia nealko nápojov odmietajú daň na sladené nápoje
Výrobcovia nealkoholických nápojov a minerálnych vôd naďalej odmietajú zavedenie dane na vybrané sladené nápoje. Zároveň vyzývajú vládu na prijatie férových a nediskriminačných opatrení bez výnimiek, ktoré prinesú neželený zásah do konkurenčného prostredia na trhu a extrémne zvyšovacie cien.