Berú cudzinci prácu Slovákom? - Alenová, Gabriela
Od začiatku marca je k dispozícii zásadne navýšený počet národných víz pre cudzincov, ktorí majú pomôcť zamestnávateľom udržať v chode svoje priemyselné prevádzky, dopravu a služby. Navýšenie počtu cudzincov na našom pracovnom trhu ale zároveň môže znamenať pomalší rast miezd.