Maturanti tápu vo svojom smerovaní - Alenová, Gabriela
Podľa prieskumu: "Doštudoval som, a čo ďalej" až 81 percent z 2800 absolventov si nie je istých uplatnením v oblasti, ktorú doštudovali. Je to alarmujúce číslo. Prieskum ukázal, že mnohí mladí ľudia tápu svojom odbornom, alebo profesijnom smerovaní.