Preferujeme kvalitné slovenské potraviny - Hubinská, Veronika
Rozhovor s prezidentom Zväzu obchodu SR Filipom Kasanom, ktorý priblížil aktuálnu situáciu v sektore obchodu, o ktorej sa diskutovalo aj na tohtoročnej konferencii Slovenské obchodné fórum.