První test zapojení domácností do vyrovnávání sítě - Hicl, Jan
Spoločnosť Delta Green v spolupráci s českým PPS ČEPS vykonala sériu testov prepojenia agregovaných odberných a odberných miest na poskytovanie služieb vyrovnávania. Výsledky naznačujú, že domácnosti s FV a batériovým úložiskom sú pripravené zúčastniť sa tohto procesu.