Corporate Culture and Teamwork in the Digital Era - Jankelová, Nadežda, 1966-
Cieľom štúdie je zistiť, či je vzťah medzi nástrojmi Industry 4.0 a riadením ľudských zdrojov v súčasnej dobe sprostredkovaný klímou tímovej práce v podniku.