Vodík — spása nebo další slepá cesta? - Adámková, Alena
O vodíku sa hovorí ako o palive budúcnosti s potenciálom transformovať energetický mix, ako aj dopravný priemysel. Jeho rozšírený rozvoj však doteraz obmedzovali vysoké ceny a nedostatočná infraštruktúra.