Kam s ním? - Adámková, Alena
Čo budeme robiť s komunálnym odpadom, keď v roku 2023 vstúpi do platnosti zákaz skládkovania využiteľného odpadu? Budeme ho iba spalovať alebo aj recyklovať? Sú spalovne dobrým spôsobom výrobi elektriny alebo neprípustnou ekologickou záťažou?