Recyklace baterií jako velký nápad - Sedláček, Karel
Kobalt, nikel a lítium sú veľmi žiadané minerály pre vývoj batérií a elektrických vozidiel. Dôsledná recyklácia starých batérií môže byť zdrojom tohto materiálu, ako to demonštruje závod na recykláciu Redwood Materials v Nevade.