GenAI ve světe marketingu: budování udržitelné konkurenční výhody v digitálním věku - Jílková, Petra
V rýchlo sa rozvíjajúcom digitálnom svete sa generatívna umelá inteligencia (GenAI) stáva kľúčovým nástrojom pre obchodný úspech. Je zrejmé, že spoločnosti musia rýchlo začleniť AI do svojich inovačných stratégií, aby zostali relevantné. Táto integrácia zahŕňa nielen prijatie moderných technológií, ale vyžaduje si aj vytvorenie kultúry neustáleho učenia sa a adaptácie v rámci organizácie. GenAI je neoddeliteľnou súčasťou transformácie marketingových stratégií a zvyšovania konkurenčnej výhody prostredníctvom inovatívnych zákazníckych skúseností a prevádzkovej efektivity.