Neplatnosť transakcie, porušenie vnútroštátnych predpisov – vplyv na odpočet DPH - Betáková, Jaroslava
Odpočítanie DPH – podmienky podľa smernice. Neplatnosť transakcie. Zohľadnenie porušenia vnútroštátnych predpisov upravujúcich poskytovanie služieb. Odpočítanie dane zo služby na základe zmluvy o sprostredkovaní a príklad na modelovej situácii – odpočítanie DPH v slovenskej spoločnosti A, s. r. o.