Od rodinné tradice k podnikatelskému odkazu: evoluce rodinných firem v éře inovací a umělé inteligence - Tomášková, Andrea
Tento nový model zdôrazňuje dôležitosť prispôsobovania sa meniacim sa trhom pri súčasnom zachovaní základných hodnôt a tradícií. Zdôrazňuje kľúčovú úlohu rodinných podnikov v hospodárskom a sociálnom rozvoji, pričom spája tradíciu s inováciami pre dlhodobý rast. Integrácia umelej inteligencie je pripravená na ďalšie zvýšenie prevádzkovej efektívnosti a rozhodovania. Keď túto zmenu prijmeme, očakávame svetlú budúcnosť pre rodinné podniky, ktorá zabezpečí trvalý odkaz pre budúce generácie.