Economic Implications of Deep Machine Learning for Tourism Time Series Forecast - Petrova Vasenska, Ivanka
Predpovedanie tokov aktívneho cestovného ruchu pomocou metód umelej neurónovej siete. Skúmanie, ktoré modely predpovedí časových radov - Exponenciálne vyrovnanie, TBATS, Auto ARIMA, Theta alebo LSTM majú lepší odhad presnosti a môžu byť v budúcnosti použité pre podobné úlohy na výskumné a praktické ekonomické účely.