Qualitative Changes in Commercial Banking in the Context of the Impact of the COVID-19 Pandemic - Hlawiczka, Roman
Hlavným cieľom príspevku je preskúmať zmeny v správaní klientov a bankových operáciách so zameraním na integráciu digitálnych a fyzických kanálov prostredníctvom omnichannel stratégií. Výskum sa zaoberá aj zvýšenými úverovými rizikami, prevádzkovými výzvami a regulačnými prekážkami, ktorým banky v súčasnosti čelia, spolu s potenciálom pre digitálne inovácie a vylepšené zapojenie zákazníkov.