Impact of FinTech Sector Development on Money Laundering Prevention - Geceviciene, Karolina
Hlavným cieľom článku je posúdiť vplyv rozvoja FinTech sektora na prevenciu prania špinavých peňazí podľa viacerých kritérií. Použitie bazilejského indexu pri skúmaní efektívnosti pri riešení prania špinavých peňazí.