Čas jsou peníze. V energetice to platí násobně víc - Daniel, Pavel
Novely energetickej legislatívy lex OZE II a lex OZE III ako základ transformácie energetiky. Nutnosť zmeny zastaranej energetickej sústavy v ČR. Obnoviteľné zdroje energie.