Ačkoliv většinu peněz máme na účtech a platíme bezhotovostně, význam hotovosti neklesá - Sobková, Martina
Rovnako ako v zdravom ekonomickom prostredí rastie neustále mierne inflácia, mal by spolu s ňou a taktiež ekonomikou rásť i objem peňazí. Či už hotovostných alebo bezhotovostných. To sa deje spravidla vo všetkých krajinách. Ako si ale v tomto smere stojí Česko a Slovensko?