Účastník konania a zúčastnená osoba v správnom konaní pred obcou - Hrtánek, Ladislav
V správnom konaní má obec právne postavenie správneho orgánu. Článok sa venuje právnemu postaveniu účastníka správneho konania a zúčastnenej osoby v správnom konaní pred obcou.