Economic Synergy: Liquidity and Activity in V4 Enterprises - Blažek, Roman
Cieľom štúdie je poskytnúť komplexné pochopenie problematiky korelácie medzi likviditou a aktivitou vo firmách V4. Autori skúmajú vzájomný vplyv a kolektívny príspevok týchto dvoch faktorov na regionálnu ekonomickú dynamiku. Zároveň analyzujú základné prvky, ktoré ovplyvňujú toto spojenie a poskytujú presné návrhy pre komerčné prostredie.