Uživatelský zážitek: tajná zbraň pro banky v digitálním věku - Ráž, Adam
Užívateľský zážitok ako jeden z hlavných faktorov, ktorý banky môžu využiť, aby sa odlíšili od konkurencie. Bankové aplikácie s vynikajúcim UX dizajnom (UX - User Experience) môžu pritiahnuť a udržať viac klientov, čo prináša banke zvýšené tržby a väčšiu lojalitu zákazníkov. Banky a snaha o vytváranie pozitívneho emočného zážitku pre svojich zákazníkov. Využitie umelej inteligencie a nových technológií v bankovníctve.