Minimálna daň právnickej osoby - Petrovická, Iveta
Čo je minimálna daň právnickej osoby a vznik povinnosti platiť minimálnu daň. Výška a splatnosť minimálnej dane. Zápočet daňovej licencie na daňovú povinnosť. Kto minimálnu daň v roku 2024 neplatí a daňovníci, ktorí sú od platenia minimálnej dane oslobodení. Zánik nároku na zápočet minimálnej dane. Minimálna daň a vyššie preddavky na daň. Minimálna daň a podiel zaplatenej dane (2 %, resp. 1,5 %). Platenie minimálnej dane daňovníkom, ktorý sa v priebehu roka 2024 zrušuje bez likvidácie s právnym nástupcom.