Cesta bank a velkých firem k posouzení dopadů klimatických změn na podnikání - Veselovský, Ondřej
Smernica o vykazovaní udržateľnosti (CSRD) platná od 1. januára 2024 stavia banky a veľké firmy pred neľahkú úlohu - posúdiť dopad klimatických zmien na ich podnikanie. Ako hodnotiť dopady klimatických zmien na podnikanie bánk? Oblasti v Českej republike, ktorých sa klimatické zmeny najviac dotknú.