Artificial Intelligence in the Financial Sector - Innovation and Risks - Domokos, Anna
Význam umelej inteligencie (AI) vo finančných službách. Prevzatie riešení založených na umelej inteligencii v rámci finančného systému. Oblasti použitia umelej inteligencie vo fungovaní komerčných bánk. Potenciálne výhody a riziká využitia umelej inteligencie vo financiách. Možnosti regulácie umelej inteligencie vo finančnom sektore.