Giving to Charity, But Only If You Have Time - Knowles, Stephen
Možné zdroje zotrvačnosti v charitatívnom darcovstve. Skúmanie, či by charitatívne organizácie mohli zvýšiť svoje príjmy zvýšením/znížením času, ktorý potenciálnym darcom venujú na zaslanie.