Digital Transformation and its Impact on the Digital Competence Requirements of Graduate Education - Bolek, Vladimír, 1988-
Pohľad zamestnávateľov na digitálne zručnosti absolventov. Posúdenie digitálnych kompetencií absolventov z pohľadu zamestnávateľov ako kľúčová oblasť pre úspešné začlenenie absolventov do moderného pracovného prostredia.