Rozhodnutie správcu dane – požiadavka jednoznačnosti odôvodnenia - Jarošová, Beáta
Výber z judikatúry: rozsudok Správneho súdu v Banskej Bystrici, ZA-31S/71/2021 z 29. 11. 2023. Legislatívnym základom bola daňová povinnosť a odpočet dane, pričom predmetom fakturácie bolo dodanie rôznych IT služieb a správca dane nepriznal uplatnené odpočítanie DPH.