Slovensko čaká boom vo výrobe biometánu, stále však treba odstrániť prekážky jej rozvoja - Kvasňovský, Richard
Biometán sa na Slovensku vyrába nateraz len v Jelšave, no situácia sa môže o pár mesiacov radikálne zmeniť. Po tomto „zelenom“ plyne je obrovský dopyt a o jeho výrobu sa zaujímavú noví investori.