Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study - Pellešová, Pavlína
Cieľom tohto príspevku je prezentovať prípadovú štúdiu hotelovej reštaurácie zameranú na inováciu produktov. Metódy použité v prípadovej štúdii sú dotazníkový prieskum, pozorovanie a firemná analýza. Hlavným výstupom sú odporúčania na inovácie v jedálnom lístku reštaurácie.