Dopingová aféra v príjmoch sektora domácností - Morvay, Karol, 1973-
Disproporcia medzi vývojom príjmov domácností a príjmov sektora podnikov v ekonomike SR. Príjmy sa v desaťročí 2012-2022 významne preskupovali v prospech domácností a v neprospech podnikov. Takáto reštrukturalizácia príjmov bola jedinečná v prostredí V4 - inde bola tendencia skôr opačná a nevýrazná. Preskúmanie povahy pomerne silného rastu príjmov sektora domácností v náročnom „multikrízovom“ období po roku 2020.