Nestanovené alebo povrchne stanovené enviromentálne aspekty a vplyvy - Stričík, Michal, 1969-
Ak nám záleží na tom, aby v organizácií došlo k enviromentálnemu zlepšeniu, tak je dôležité popísať všetky procesy, ku ktorým pri činnosti organizácie dochádza, ako aj jednotlivé aspekty a vplyvy na životné prostredie. Je chybou, ak sú tieto procesy stanovené povrchne, prípadne nie sú stanovené vôbec. Pre lepšiu názornosť je článok vhodným spôsobom doplnený aj o konkrétne pozitívne, či negatívne príklady z praxe.