Nemocenské dávky (3. časť) - Danajovičová, Katarína
Spoločné ustanovenia zákona o sociálnom positení - z akého obdobia. Spôsob výpočtu nemocenských dávok. SZČO, dobrovoľne nemocensky poistená osoba a vymeriavací základ na určenie výšky nemocenskej dávky. Nárok na nemocenské dávky z viacerých nemocenských poistení